Postzegels voor 60 jaar televisie

Ter gelegenheid van het zestig jarig bestaan van de Nederlandse televisie brengen TNT Post en het instituut voor Beeld en Geluid, een speciale postzegelverzameling uit. Op deze postzegels staan bekende personen en personages van diverse televisieprogramma’s.

De eerste van de 36 postzegels gaat over Medisch Centrum West, de populaire ziekenhuisserie die van 1988 tot 1994 op de buis was. Als een speciale audio-pen bij de postzegels wordt gehouden, is een fragment van het tv-programma te horen.

Het postzegelvel van Medisch Centrum West is onder meer te koop bij TNT Postkantoren en Brunawinkels. De rest van de serie is verkrijgbaar via een abonnement. Belangstellenden krijgen dan twee velletjes per maand gedurende anderhalf jaar tijd.

Op andere postzegels staan onder anderen Willem Ruis van de Sterrenshow (1984-1986) en Tante Til (Hetty Heyting) van de Familie Knots (1980-1984).

Lees ook:Je hart ophalen met nostalgische postzegels
Lees ook:Postkantoren in supermarkten Albert Heijn
Lees ook:Likken aan Frans Bauer
Lees ook:Alle Nederlandse postzegels vanmiddag online!
Lees ook:Een echt fluitende vogel op een postzegel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>