As The World Turns eindelijk afgelopen!

Pffffff wat een feest, vanavond is de laatste aflevering van de populaire Amerikaanse soap As The World Turns te zien. Iets kan ook té lang duren niet?! Op RTL 8 om 22.20 uur kun je nog één keer meeleven met de avonturen van Lily, Holden, Jack en andere inwoners van het plaatje Oakdale. Vreselijk vond ik het als mijn ex-partner in de late middag weer voor de buis zat om die onzin te volgen.  Nou ja, hij was niet de enige blijkt uit gegevens van de Stichting KijkOnderzoek, alhoewel het merendeel van de kijkers vrouw was (80 procent) en 54 procent van hen tussen de 35 en 64.Na 13.858 afleveringen valt het doek voor de soap. Sinds de oprichting van RTL4 in 1990 is de soap op de Nederlandse televisie te zien. Het is daarmee de langst lopende soap in Nederland. Vorig jaar keken 219.000 mensen gemiddeld per aflevering naar de serie, die drie keer per dag op tv is, bij RTL4 en RTL 8.

Afgelopen weekeinde konden de soapliefhebbers tijdens afscheidshows in Hilversum enkele acteurs uitzwaaien. Ook keken de trouwe fans samen naar de twee laatste afleveringen.

Lees ook:Nostalgie & Weemoed (deel 2)
Lees ook:Soap-topper: Toppers op weg naar Moskou
Lees ook:Toen was geluk… stopt, gelukkig!
Lees ook:Populaire serie “Toen was geluk heel gewoon” wordt verfilmd
Lees ook:Televisieserie over het Zuiderzeemuseum start 28 april

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>