Muzikale tv-serie voor Valk, Alberti en Grönloh

Terug van weggeweest….Ria Valk (71), Willeke Alberti (67) en Anneke Grönloh (70), drie grijze muizen en allang de pensioenleeftijd gepasseerd krijgen een eigen televisieserie.  Al lange tijd wordt er gebroed om een eigen serie van de grond te krijgen. Oorspronkelijk wilden ze een soort Nederlandse versie van de Golden Girls maken, maar dat ging niet door omdat RTL dat onlangs al deed met andere hoofdrolspeelsters.

 

 

Nu legt het drietal de laatste hand aan een komische show, waarin de grootste hits van de zangeressen voorbij komen. Momenteel wordt in samenwerking met een omroep onder meer het verhaal ontwikkeld.

“Eigenlijk zijn het geen rollen, want we spelen onszelf”, verklapt Valk woensdag in het AD. Welke omroep dat is wordt binnenkort bekendgemaakt. Dan worden ook details naar buiten gebracht.

 

 

 

 

Lees ook:De vlag met “de Valk” hangt halfstok
Lees ook:Met Radio Nostalgia terug naar de jaren 50, 60 en 70
Lees ook:Gordon stopt ermee
Lees ook:25 mei laatste show Oprah Winfrey
Lees ook:Tineke de Nooij terug bij haar oude liefde: radio

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>