Ik? Te oud voor Facebook? (Filmpje)

Wat een onzin, dat je op 113 jarige leeftijd niet meer geïnteresseerd zou kunnen zijn in nieuwe technologie. De Amerikaanse Anna Stoehr moet er hartelijk om lachen! Toen de hoogbejaarde vrouw een profiel wilde aanmaken moest ze zich jonger voordoen dan ze eigenlijk is, want 1900 (het jaar van haar geboorte) was geen optie bij het aanmaken van een profiel. Het oudste geboortejaar om aan te klikken bleek 1905, waardoor Stoehr dan maar besloot zichzelf 15 jaar jonger te maken. Dat vertelde ze zelf aan een plaatselijke radiozender.

Stoehrs interesse voor technologie werd aangewakkerd toen ze bevriend raakte met de verkoper die haar 85-jarige zoon een smartphone had verkocht. De man heeft haar sindsdien geleerd hoe het internet te gebruiken en in dit filmpje gaat de vrouw zelfs met haar iPad en FaceTime aan de slag om met mensen van over de hele wereld te praten.

Lees ook:Bejaarde vrouw verjaagt inbrekers met …rollator
Lees ook:Telefonisch verkoper redt bejaarde vrouw
Lees ook:Levend begraven onder je eigen inkopen
Lees ook:‘s werelds langste nagels zijn afgebroken!
Lees ook:Oudste loopster (86) New York overleden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>