Als je haar maar goed zit!

‘Bad hair day’ verpest humeur van vrouwen is te lezen op het Laatste Nieuws. Ja, zo gek is dat toch niet? Loop ik vanmiddag buiten, windkracht 10, krijg ik bij thuiskomst te horen: “wat zit je haar toch wild”! Ja gek hé, als je haar hebt kan het bij veel wind rommelig gaan zitten, heb jij geen last van…….En hop, je kan me krijgen waar je me hebben wilt: ik ben chagrijnig!!

Een slecht zittend kapsel is zelfs negatief voor het zelfvertrouwen bij meer dan de helft van de vrouwen. Bij een derde maakt dit haar ronduit slechtgehumeurd, blijkt uit een enquete.

Uit een enquête van Styletoday.nl bij 1150 vrouwen blijkt dat ze zich het meest ergeren aan een kapsel dat niet in model wil blijven (44 procent), plat haar (33 procent) en een kapper die nooit doet wat ze willen (21 procent). Vier op de tien vrouwen spendeert vijf tot tien minuten aan het stylen van haar kapsel, bij 26 procent neemt dat een kwartier is beslag. De helft van hen controleert in de loop van de dag haar coupe vijf tot tien keer in de spiegel, auto- of winkelruit.

43 procent van de vrouwen wil dikker en voller haar, daarnaast zijn krullen, geen grijze haren en een andere kleur de grootste haarwens. Een derde vindt zich aantrekkelijker met een volumineus kapsel, 58 procent laat ook daarom haar coupe in laagjes knippen, de helft zoekt hulp in speciale shampoos.

Lees ook:Vrouwen worden chagrijnig van “slechte haardag”
Lees ook:Een slechte haardag zorgt voor een slechte dag
Lees ook:Het buikje is een gehaat lichaamsdeel
Lees ook:Vrouwen ‘snoozen’ langer dan mannen
Lees ook:Vrouwen schamen zich voor te dikke buik

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>