Een warm bad met de nieuwe Kneipp Badoliën Dagdromen en Oosterse Sferen

NL_Badolie_Oosterse_Sferen_doosenflesAls antwoord op de steeds groter wordende vraag naar natuurlijke en vooral verrassende wellness-producten introduceert Kneipp in oktober twee zinnenprikkelende nieuwe badoliën: Kneipp Badolie Dagdromen en Oosterse Sferen. Hiermee wordt baden een bijzondere belevenis! Heerlijk verwarmend en verzorgend in de gure wintermaanden. Voor iedereen die iets speciaals in bad wil is Kneipp Badolie Dagdromen beslist een aanrader. Het bevat de verrassende ingrediënten klaproos en hennep. Kneipp gebruikt de etherische oliën van deze planten vanwege de ultiem ontspannende werking, de verzorgende eigenschappen voor de huid en de bijzondere geurbeleving.

- Hennepolie is bijzonder waardevol voor de huid. Het bevat veel vitamines en anti-oxidanten en stimuleert de celvernieuwing van de huid.
- Etherische klaproosolie ontspant lichaam en geest weldadig en maakt de huid zacht.

Kneipp Badolie Dagdromen verdrijft de spanningen van alledag en laat je even heerlijk wegdromen! Het geeft je een stralend verzorgde huid en een opgewekt humeur. Adviesprijs € 8,99.

De nieuwe Kneipp verzorgende badolie Oosterse sferen verwarmt lichaam en geest en is tegelijkertijd intensief huidverzorgend. Dit alles dankzij de natuurlijke ingrediënten zoals gember en kardamom in combinatie met macadamianootolie en honingextract.

- Gemberolie is zeer kruidig en verwarmt lichaam en geest.
- Kardamomolie werkt ook verwarmend en geeft bovendien een kalm en harmonieus gevoel.
- De natuurlijke olie uit macadamianoten benadert de structuur van de huideigen vetten en is daardoor intensief huidverzorgend en beschermend.
- Honingextract is intensief hydraterend en verzachtend voor de huid.

Lees ook:Win Kneipp’s nieuwe range geschenksets bij 50plus.blog
Lees ook:Win een Kneipp cadeauset bij 50plus.blog
Lees ook:Top 10 van meest voorkomende voetproblemen
Lees ook:Theedrinken is hot!
Lees ook:Huidverzorging die je ook kunt opeten…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>