Vijftigplussers willen gedimd licht tijdens seks

Driekwart van de vijftigplussers die een nieuwe relatie aangaat, zegt seks erg gemist te hebben. Dit blijkt uit een enquête van het tijdschrift Zin. De onzekerheid over ons lichaam blijft wel een lastig punt. Wij vijftigplussers blijken nog uit het ietwat preutse tijdperk te komen, want vrijen met het licht aan vinden we niks, we doen het liever bij “candle light”. Een klein lichtje moet kunnen want oh, wat  is het lastig kijken in het donker en intussen zijn we wél nieuwsgierig wat voor vlees we in de kuip hebben. Wel staan we open voor de fantasieën en ideeën van de nieuwe partner, dat dan weer wel! Een experimentje wordt  niet uitgesloten. Eveneens opmerkelijk is het feit dat vrouwen voor een spannende date nieuwe lingerie kopen. Mannen vinden een schoon exemplaar al ‘mooi zat’.

Seks wordt door de meeste vijftigplussers (66 procent) overigens niet als belangrijkste factor in een relatie genoemd. 8 procent geeft zelfs aan best zonder te kunnen.

Lees ook:De vijftigplusvrouw heeft meer one-night-stand dan dochter!
Lees ook:Seks na je vijftigste: het wordt er alleen maar leuker op!
Lees ook:Seks voor Nederlandse vrouw vroeger belangrijker dan nu
Lees ook:Seksualiteit verdwijnt niet bij het ouder worden
Lees ook:50plus-stellen met de jaren verstrijken steeds geiler

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>