Tien jaar jonger lijken? Dat willen de meeste vrouwen helemaal niet!

Schermafbeelding 2014-12-12 om 16.27.39Wij willen niet rimpelloos zijn, in tegenstelling tot wat de meeste cosmeticareclames ons willen doen geloven. En we hoeven er ook geen tien jaar jonger uit te zien, zo blijkt uit een onderzoek van de fabrikant van Botox, dat aan  tweeduizend vrouwen vroeg hoe ze graag ouder willen worden. Uit het onderzoek blijkt dat vrouwen niet langer de behoefte hebben om er tien jaar jonger uit te zien.  De deelnemende vrouwen, die allemaal 18 jaar en ouder waren, kregen foto’s te zien van vijf vrouwen van begin vijftig. Vervolgens kregen de deelnemers digitaal bewerkte versies van de foto’s te zien, één waarop de afgebeelde vrouw geheel rimpelvrij was gemaakt en één waarop de rimpels iets waren vervaagd maar nog wel duidelijk zichtbaar waren.Aan de deelnemende vrouwen werd gevraagd te zeggen welke foto ze het meest aantrekkelijk vonden. De vrouwen kozen vrijwel unaniem voor de foto’s waarop de rimpels nog zichtbaar waren. De helft van de vrouwen vond de rimpelloze beelden onnatuurlijk en 41 procent dacht dat de foto’s met de zichtbare rimpels niet bewerkt waren.

De meeste vrouwen gaven aan dat ze een aantal van hun eigen rimpels graag kwijt willen, maar andere rimpels willen houden, omdat die hun gezicht karakter geven. Ook zeiden de meeste oudere vrouwen dat ze het onnatuurlijk zouden vinden om op hun leeftijd geheel rimpelloos te zijn.

Hm…geheel rimpelloos hoeft voor mij ook echt niet. Maar heel fraai en strak en een jaar of vijf jonger? Nou…daar teken ik wel voor hoor!

Lees ook:Geheugentest kan je vijf jaar ouder laten voelen
Lees ook:Oudere vrouwen lijken jonger door overgewicht
Lees ook:La Ligna in Altijd Jong
Lees ook:” Boer zoekt vrouw boeren” hebben de speeddate achter de rug
Lees ook:Jongere mensen lijken nog jonger in bijzijn van wat oudere figuren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>