Robin Gibb ontwaakt uit coma

Op 20 november 2011 werd bekend dat de 62-jarige Bee Gee Robin Gibb aan darm- leverkanker lijdt. Op 10 april jl. werd hij met een longontsteking opgenomen in een ziekenhuis in Londen, waarna hij het bewustzijn verloor. Hij zou nog maar enkele dagen te leven zou hebben. Inmiddels heeft hij vriend en vijand verbaasd want hij is bij bewustzijn en kan hij weer praten met dierbaren.Zijn zoon Robin-John was de eerste die Gibb zag nadat hij bijkwam. “Hello RJ,” waren zijn eerste woorden. De jongere Gibb was dolgelukkig. “Godzijdank, mijn vader is weer bij bewustzijn.”

Barry is de enige andere broer die ook nog in leven is. Robins tweelingbroer Maurice overleed in 2003 aan dezelfde ziekte. Ook jongere broer Andy leeft niet meer. Hij overleed in 1988 op 30-jarige leeftijd door een hartstilstand.

Lees ook:Robin Gibb van de Bee Gees overleden!
Lees ook:Robin Gibb (61) van de Bee Gees heeft leverkanker
Lees ook:Pijnlijk televisiefoutje over de Bee Gees… (met filmpje)
Lees ook:A Tribute to the Bee Gees, de disco herleeft
Lees ook:Als de vader niet kan dansen met de bruid…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>