Online veiling met zeldzame Beatles-platenspeler

Schermafbeelding 2014-06-04 om 19.46.33Beatles-fan en nog ergens een oude sok vol met geld? Dan kun je nu nog je kans slaan, maar je moet wel opschieten: Online veilinghuis Catawiki veilt namelijk nog tot en met morgen (5 juni) een bijzonder stuk uit de collectie van het Nederlandse Beatles Museum. Het is een gesigneerde platenspeler. Veilingmeester Raymond Kok beschrijft het als één van de meest bijzondere Beatles memorabilia die ooit in Nederland onder de hamer is gekomen. De platenspeler is onderdeel van een grote Beatles veiling met bijna 150 bijzondere Beatles-voorwerpen. De verwachting is dat de platenspeler ongeveer 25.000 euro zal opleveren, zo laat Catawiki weten.

Azing Moltmaker, directeur van het Beatles Museum uit Alkmaar, vertelt dat de platenspeler bij toeval in Nederland is beland. ”Een Nederlandse hondenfokker bracht de platenspeler 7 jaar geleden vanuit Engeland mee. Hij kreeg de platenspeler van een man die graag een hond wilde ruilen tegen een grote collectie gesigneerde items die hij had gekregen.” De hondenfokker nam het aanbod aan en niet veel later kwam de platenspeler in handen van het Beatles Museum.

Klik hier om naar de veilingsite te gaan …en misschien wel mee te bieden!

Lees ook:Te koop kerstkaartje van 3.000 euro
Lees ook:Beatles-plaat voor 12.000 pond (!) geveild
Lees ook:Tassenmuseum Hendrikje…. ontdek het verhaal van de tas vanaf de Middeleeuwen
Lees ook:Hoed Michael Jackson geveild voor 5.000 euro
Lees ook:Spetterende ‘The Beatles’ show – live in Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>