Songfestival 2015: Cornald Maas en Jan Smit

Schermafbeelding 2014-08-18 om 20.24.26Het duurt nog even voor het weer zover is, maar Jan Smit en Cornald Maas praten volgend jaar wederom het Eurovisie Songfestival aan elkaar. “Ik ga samen met Cornald naar Oostenrijk”, aldus Smit eerder vanavond in RTL Boulevard.  De zanger kijkt nu al uit naar de samenwerking in Wenen, waar de finale op 23 mei plaatsvindt. “We gaan ontzettend goed samen. Het is een leuk een-tweetje”, zegt Smit. “Hij heeft overal verstand van als het om het gaat Songfestival gaat. Ik reageer af en toe maar wat en die combinatie werkt.”

Hoewel de 28-jarige Volendammer het leuk vindt om commentaar te leveren op Europese collega’s, ziet hij zichzelf niet snel meedoen. “Ik ga niet als artiest”, zegt Smit. “Als je het juiste liedje hebt, dan moet je erover na gaan denken, maar nu zit ik goed in mijn hok.

Lees ook:80-jarige Sikko Smit krijgt 12.000 verjaardagskaarten na Facebookoproep
Lees ook:Facebookregels voor ouders en grootouders
Lees ook:De Buranovo Oma’s door naar finale Songfestival
Lees ook:Pierre Kartner gaat songfestivalnummer schrijven….
Lees ook:“Over de helft

” van Cornald Maas

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>