Patrick Swayze is stervende

Het ziet er nu toch zeer somber uit voor Patrick Swayze (56 jaar). Volgens de National Enquirer zou Swayze zich zelfs voorbereiden op de dood. In januari werd bij hem alvleesklierkanker ontdekt. “Patrick heeft onlangs te horen gekregen dat de kanker is uitgezaaid naar zijn lever en volgens zijn artsen bevindt hij zich nu in het laatste stadium” aldus een bron. Patrick wist dat dit er aan zat te komen omdat hij zich de afgelopen tijd veel zwakker voelde.

Volgens de bron heeft de Dirty Dancing-ster zijn vrouw Lisa, met wie hij 33 jaar getrouwd is, en zijn broer Donnie inmiddels ingelicht. “Lisa heeft Donnie huilend gebeld met het bericht dat hij zo snel mogelijk naar Chicago moest komen waar opnames voor de televisieserie The Beast plaatsvonden.”

In juli leek alles even beter te gaan en noemde hij het nog een wonder dat de behandeling die hij onderging zo voorspoedig verliep.

bron: NU.nl

Lees ook:Patrick Swayze heeft nog maar 5 weken te leven
Lees ook:Robotarm gaat Patrick Swayze bestralen
Lees ook:Patrick Swayze vastbesloten ziekte te verslaan
Lees ook:Luister naar de ex van Michael Jackson
Lees ook:In drie maanden tijd papa, opa en overgrootvader!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Patrick Swayze is stervende

  1. ellen

    zonde van zo een kleurrijk mens.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>