Tsjakkaaaa… Emile Ratelband in de tegenaanval

Feel-Good-goeroe Emile Ratelband staat doorgaans zeer positief in het leven. Maar nu is hij woedend. Ratelband is witheet over de manier waarop hij in de afgelopen week is behandeld door politie en justitie, toen hij werd gearresteerd wegens betrokkenheid bij een poging tot brandstichting.Ratelband (63), die volhoudt onschuldig te zijn, wil nu een claim indienen bij justitie. “Ik zet de tegenaanval in. Ik ben door justitie schandalig behandeld en er is ook geen enkel bewijs”, foetert Ratelband maandag in het Algemeen Dagblad. “Mijn arrestatie met acht politiemensen ging alle perken te buiten en er is bewust naar de media gelekt.”

De advocaat van Ratelband zegt in de krant dat er een claim wordt ingediend als hij wordt vrijgesproken. “Die zal niet mals zijn”, waarschuwt hij. Ratelband werd vrijdag na drie dagen op vrije voeten gesteld. Hij zou betrokken zijn geweest bij het plan om een brandbom te gooien in een woning van hem in Huissen, omdat de bewoner niet wilde vertrekken.

Lees ook:Eh… niet zo tsjakka?! ‘Emile Ratelband betrokken bij brandstichting’
Lees ook:Bram Moszkowicz vanavond bij Pauw & Witteman
Lees ook:Tuchtraad beslist: Advocaat Bram Moszkowicz uit ambt gezet
Lees ook:Boeken tip: Mijn eerste lijk is gelukkig vers”
Lees ook:“Gefeliciteerd, u bent zwanger”….. de gelukkige vrouw is 99 jaar!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>