Koninlijke onderscheiding voor Robert ten Brink

Schermafbeelding 2013-05-13 om 22.21.20De man die ik om de een-of-andere reden al jaren en jaren regelmatig qua naam verwar met Marc Klein Essink (…het zal de ‘ink’ op het eind van de naam wel zijn…) heeft een koninklijke onderscheiding gekregen. Robert ten Brink is benoemd tot ridder in de Orde van Oranje-Nassau omdat hij zich al sinds 2005 nadrukkelijk inzet voor het goede doel. Ten Brink is ambassadeur van de Stichting Steun Emma Kinderziekenhuis. Voor de stichting neemt hij regelmatig cheques in ontvangst die het resultaat zijn van inzamelingsacties en sponsorrally’s. Hij is daarnaast gastheer op sponsor- en gala-avonden en tijdens de uitreiking van de Emma Awards.

Ook is de televisiepresentator ambassadeur van het Ronald McDonald Kinderfonds. Hij presenteert voor deze organisatie het jaarlijkse gala en vele andere bijeenkomsten. Daarnaast reist hij ook voor deze stichting het hele land door en is hij betrokken bij vele activiteiten. En dus kreeg hij vanmiddag de onderscheiding, uit handen van de Amsterdamse burgemeester Eberhard van der Laan.

Lees ook:50plus.blog geeft gratis lees/kookboek weg met als thema ‘(klein)kind & voeding’
Lees ook:Kameryck Klassiek, zomeravond concerten
Lees ook:Pleisters kopen voor het goede doel: het Emma Kinderziekenhuis
Lees ook:Bezoekers Vierdaagse doneren 51.546 zoenen aan ziek kind
Lees ook:Joop van den Ende wint auto in ‘eigen’ loterij

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>