Oranje WK-vlaggetjes in de straat? Let op!

Schermafbeelding 2014-06-12 om 11.04.47Jaja… Nog een aantal uurtjes en dan is het zover: vanavond begint voor onze jongens het WK met de wedstrijd tegen Spanje. En dus: tijd voor oranjekoorts. Ik ben nog niet helemaal klaar, en moet straks nog wel even een zwikkie vlaggetjes ophangen. Hierbij nog even wat regelgeving: Vlaggetjes en slingers die de weg overspannen, kleuren het straatbeeld en verhogen de feeststemming in de buurt. Houdt wel rekening met de bereikbaarheid voor hulpdiensten als brandweer en ambulance. Als de versiering lager dan 4,20 meter hangt, kunnen hoge voertuigen als vuilniswagens en hulpdiensten (brandweer en ambulance) er niet onderdoor.

Bij het passeren van de straat kunnen de slingers dan kapot getrokken worden. Dit is onhandig voor de bestuurder en jammer voor de buurtbewoners. Let er dus alstublieft op dat uw versieringen hoger dan 4.20 meter worden opgehangen en houd een breedte van tenminste 3,5 meter vrij.

Lees ook:Spaanse APK voor Nederlandse voertuigen
Lees ook:Druif in luchtpijp werd kind bijna fataal
Lees ook:Dodelijke slachtoffers brand vaak 65-plus
Lees ook:De Libelle Zomerweek
Lees ook:RTL5 zoekt mensen die ooit in een heftige situatie 112 hebben gebeld

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>