The Day After: meer ziekmeldingen na uitschakeling Oranje

Schermafbeelding 2014-05-25 om 09.33.32Was u er ook ziek van? Die kans is aanwezig, want was het jammer… Nederlanders hebben zich na de uitschakeling van Oranje op het WK in Brazilië donderdag massaal ziekgemeld. Om 10.30 uur lag het aantal ziekmeldingen ruim drie keer zo hoog als tijdens eerdere dagen deze week op hetzelfde tijdstip. Dat blijkt uit cijfers van de Verzuimbarometer van softwarebouwer I-Signaal. Het totale ziekteverzuim kan pas aan het eind van de werkdag worden vastgesteld, meldt het bedrijf, maar het beeld in de eerste uren laat ‘een heel sterke stijging zien’. Het is voor het eerst tijdens dit toernooi dat een wedstrijd van het Nederlands elftal zorgt voor meer ziekmeldingen.

De Verzuimbarometer houdt gedurende het WK het verzuim bij van tweehonderdduizend bedrijven met in totaal ruim twee miljoen werknemers. Het zal u niet ontgaan zijn: Oranje verloor woensdagavond in de halve finale van Argentinië na het nemen van strafschoppen.

Lees ook:EK zonder Oranje bespaart miljoenen euro’s aan ziektegeld
Lees ook:Voetbalellende komt er echt aan!
Lees ook:Voedselbank vaart wel bij uitschakeling Oranje!
Lees ook:Oud-bondscoach Jan Zwartkruis overleden
Lees ook:Oranje boven – Ode aan oranje voeding

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>