Vader Frans Bauer begraven

Vanmorgen heeft Frans Bauer afscheid genomen van zijn vader Chris, die dinsdagavond in het ziekenhuis in Roosendaal overleed aan een hartaanval.

De Katholieke Jacobus de Meerderekerk in Fijnaart was tot op de laatste plaats bezet. De familie had vooraf aangekondigd dat iedereen welkom was bij de uitvaart. Voor de dienst maakte de rouwwagen met de kist en volgwagens nog een laatste ronde over het woonwagenwagenkamp. Het kamp ligt tegenover de kerk.

“Ik verloor niet alleen mijn vader, maar ook mijn beste vriend,” aldus Frans in een korte reactie. De slag voor Frans is enorm. Alle fans kennen de hartelijke en bijzondere band van de zanger met vader Chris Bauer, die behalve zijn vader en vriend ook nog zijn grootste fan was en de eerste die écht geloofde in het zangtalent van zijn zoon.
Al jaren kampte de vader van Frans met gezondheidsproblemen, hij leed aan COPD en was uitbehandeld tegen longkanker. Vader Bauer is uiteindelijk op 70-jarige leeftijd overleden aan een hartaanval.

Frans zong, op verzoek van zijn vader, een speciaal lied tijdens de begrafenis.

Lees ook:EK beker is voor Nederland (volgens Frans Bauer…)
Lees ook:Likken aan Frans Bauer
Lees ook:Frans Bauer schrijft lied voor zijn overleden vader
Lees ook:De ‘Frans Bauersound’ (?!)
Lees ook:Ouderen krijgen steun in de rug van Frans Bauer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>