65 and still going strong: Terminator 5 voor Schwarzenegger

Sommige acteurs zitten tot hun pensioen/dood vast aan één of meerdere films waarin ze hebben gespeeld. Soms met tegenzin, maar volgens mij vind Arnold Schwarzenegger het wel mooi, dat hij betrokken is bij een vijfde Terminator-film. Want alhoewel hij 65 jaar oud is, heeft de acteur bevestigd dat hij bij die geplande rolprent betrokken is. Dat schrijft het filmblad Empire, dat de acteur dinsdag sprak tijdens een persmoment in Londen. Schwarzenegger is daar om zijn nieuwe film The Last Stand te promoten. Tot nu toe waren er slechts geruchten over Arnies betrokkenheid bij de nieuwe productie in de reeks. Details, bijvoorbeeld over zijn rol in de nieuwe film, geeft de Hollywoodster niet.
Schwarzenegger noemde The Terminator 5 in een lijstje van filmprojecten waar hij momenteel aan werkt, zoals ook The Legend of Conan (een vervolg op twee Conan-films uit de jaren 80) en Triplets (een vervolg op de komedie Twins uit 1988). De inmiddels 65-jarige Schwarzenegger was al te zien in drie Terminator-films. Het is inmiddels bijna tien jaar geleden dat hij de hoofdrol in Terminator 3: Rise of the Machines speelde. En hoewel hij in 2009 in een vervolg wilde spelen, kon dit niet omdat hij toen gouverneur van Californië was. Maar waarschijnlijk dacht hij toen al: “…I’ll be back…”

Lees ook:Sylvester Stallone breekt zijn nek
Lees ook:Opgelet dames: Richard Gere is weer vrijgezel
Lees ook:Mickey Rourke te oud voor film over sportman
Lees ook:Filmnieuws: Youp van ‘t Hek ‘speelt’ Obelix in nieuwe Asterix-film
Lees ook:Antonie Kamerling overleden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>