Hollywood-affaire Spencer Tracy en Katherine Hepburn verfilmd

Schermafbeelding 2014-02-18 om 11.17.22Goed nieuws voor de liefhebbers van Hollywood-historie: de jarenlange affaire tussen klassieke filmgrootheden Spencer Tracy en Katharine Hepburn wordt namelijk verfilmd.Dat schrijft de Amerikaanse film- en tv-site Deadline. Gedurende 27 jaar hielden de acteurs er een heimelijke relatie op na, terwijl Tracy al die tijd getrouwd was met Louise Tracy. De twee werkten samen aan negen films. Tracy en Hepburn ontmoetten elkaar tijdens de opnames van de romantische komedie Woman of the Year, die in 1942 verscheen. Het was liefde op het eerste gezicht, en hun relatie duurde tot 1967, toen Tracy daags na de het einde van de opnames van hun negende film Guess Who’s Coming to Dinner overleed.

De affaire was zeker in Hollywood een publiek geheim en leidde tot een constante stroom geruchten. De film laat echter ook zien hoe Tracy’s huwelijk onder de affaire leed, en hoe de katholieke Tracy zelf vaak twijfelde aan zijn eigen integriteit en jarenlang naar de fles greep. Het scenario is van David Rambo, bekend van tv-series als CSI en Revoltution. Naar een regisseur en acteurs wordt nog gezocht en een geplande premièredatum is nog onbekend.

Wie lijken u geschikt voor de hoofdrollen?

Lees ook:Bij Audrey Hepburn thuis – een must voor Audrey Hepburn-fans en food lovers
Lees ook:VARA verfilmt Lockheed-affaire
Lees ook:Vrouwen zijn oorzaak relatieproblemen
Lees ook:Harrison ‘Han Solo’ Ford gewond op set nieuwe Star Wars-film
Lees ook:Wat doet Rita Verdonk in de Sinterklaas-film?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>