JFK had (met drugs) seks met stagiaire (nu 69) en dwong haar tot pijpen

Die John F. Kennedy toch… Het schijnt er dus echt bij te horen dat je als president zo nu en dan een ander dan je eigen vrouw het bed in sleept. De 69-jarige Mimi Alford doet letterlijk en figuurlijk een boekje open. Ze stelt dat ze als 19-jarige stagiaire in 1962 in het Witte Huis werd ontmaagd door de president op het bed waarin normaal zijn vrouw Jackie sliep. Niet chique John! Maar Mimi heeft wel een echt leuk verhaal aan haar kleinkinderen te vertellen natuurlijk… “Weet je wie bijna jullie opa was  geweest….?”Alford stelt dat ze de president niet durfde te weerstaan, maar dat ze de seks ook wel degelijk wilde omdat ze JFK „ongelofelijk knap” vond.

„Dat ik door een van de rijkste en machtigste mannen ter wereld werd begeerd, zorgde ervoor dat ik me niet verzette. Heel begrijpelijk hoor Mimi! ”Na afloop had de president geglimlacht en was doorgegaan met lopende zaken „alsof het de normaalste zaak ter wereld was”. Hij zal dus wel vaker met het bijltje gehakt hebben! Alford, die nu een kerk in New York leidt, had in totaal anderhalf jaar lang een affaire met de president. Ze beschrijft de seks met Kennedy als „leuk en afwisselend”. Ze ’deden het’ op diverse plekken in het Witte Huis en ook op het jacht van de president. Volgens Alford werd soms ook met libidoverhogende drugs geëxperimenteerd. In één geval werd ze gedwongen orale seks te hebben met een assistent van JFK, waarbij de president toekeek. Kinky hoor!

Bron: De Telegraaf

 

Lees ook:Ted Kennedy is overleden
Lees ook:Had Liz Taylor van affaire met John F. Kennedy?
Lees ook:Wie is de meest elegante First Lady van Amerika
Lees ook:Actrice Mimi Kok overleden
Lees ook:Marilyn Monroe filmmarathon in Eye Filminstituut

1 Reacties // Reageer

One thought on “JFK had (met drugs) seks met stagiaire (nu 69) en dwong haar tot pijpen

  1. Willem 2

    Pijpen….dus ze was niet (aan) de Sigaar!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>