Indiër noemt kledingwinkel ‘Hitler’ – hoe smakeloos!

Ja hoor, wat een bizar bericht lees ik hier in Spits! In India is een kledingwinkel geopend met de naam ‘Hitler’; inclusief een hakenkruis als puntje op de i. Joodse inwoners uit de buurt eisen nu een naamsverandering. Terecht. Is de eigenaar nou helemaal van de ratten besnuffeld! Maar eigenaar Rajesh Shah is zich van geen fout bewust, zo vertelt hij AFP. Hij zou niet eens weten wie Hitler was. Wie weet dat nou niet?  Volgens hem hebben ze de winkel naar de strenge opa van zijn zakenpartner vernoemd, want Hitler was zijn bijnaam. “Ik had er geen idee van dat die naam zoveel mensen van slag zou brengen. Pas nadat ik de winkel had geopend kwam ik erachter dat Hitler zes miljoen mensen heeft vermoord.”
En nou is de man wel in voor een naamsverandering, maar dan wil hij wel gecompenseerd worden voor alle gemaakte kosten. “Ik moet alles opnieuw laten maken: borden, visitekaartjes, het logo, enzovoort.” JAMMER JOH! Had je je maar beter moeten inlezen!

Ik denk dat het een grote (slechte) PR stunt is. Reclame heeft hij namelijk al voldoende gehad. Ik zou er in elk geval NIETS kopen!

Lees ook:Lekker bij de Wehkamp shoppen…in de PC Hooftstraat
Lees ook:Boek over de opkomst en ondergang van Adolf Hitler
Lees ook:Hitler stond toen hij Mussolini sprak stijf van de crystal meth
Lees ook:Brei je eigen Hitler-pop
Lees ook:Internationale Oldtimerbeurs in Expo Haarlemmermeer op 14 & 15 april

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>