Duur bosje narcissen voor oma

Oma’s van Nederland opgelet: een bosje narcissen koop je gewoon bij de bloemist en pluk je niet met je kleinkinderen in een gemeente plantsoen.

A. Je bent veel duurder uit

B. Ze zijn betaald van belastinggeld en horen dus niet in een vaas op de keukentafel

 

Oma Merete Bousquet (65) denkt daar anders over:

Haar kleinkinderen (5 en 3 jaar) stelden een boeketje samen voor hun moeder op een veldje in Den Haag. Hoe lief……De pret was gauw afgelopen, toen twee stadswachten oma aanspraken op hun ‘gedrag’. Oma dacht eerst dat de stadswachten een grapje maakten.
‘Ze vroegen of ik wel wist van wie die bloemen zijn,’ vertelt ze aan het AD. ‘Die zijn naar mijn mening van ons allemaal. Ze groeien in de natuur, op een grasveldje zonder hek, nota bene op een plek waar honden mogen plassen en poepen.’

Jammer voor oma, maar de schade die is ontstaan in het gemeente plantsoen is te groot!! Boete van 130 euro!!! En de narcissen moesten nog worden ingeleverd ook! De gemeente heeft nog niet gereageerd op de kwestie.

Lees ook:Bejaarde krijgt geen alcohol omdat hij zich niet kan legitimeren
Lees ook:Vrolijke bloemen in je vensterbank
Lees ook:Opa en Oma wandeling met kleinkinderen
Lees ook:Johan Derksen komt met eigen kledinglijn
Lees ook:Seniorensite met alle gemeentelijke informatie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>