Hij is niet dood, hij leeft…….!!!!!

Vrienden en familie van de ‘overleden’ Brighton Dama Zanthe schrokken zich wild toen hij ineens begon te trappelen en bewegen in zijn grafkist……. Ik lees het net op HLN.

Dit vind ik echt zo’n afschuwelijk verhaal en vraag me werkelijk af hoe zoiets kon gebeuren. Oké, het speelde zich af in Zimbabwe, maar toch…… je zou ter plekke zelf aan een hartstilstand overlijden!

 

De mensen die naar zijn huis waren gekomen om te rouwen en om afscheid te nemen van Brighton wisten niet wat ze meemaakten. Vorige week begon de Afrikaan, die op maandag na een lang ziekbed overleden zou zijn, ineens te bewegen in zijn kist!! 

De kist was nog open zodat vrienden en familie afscheid konden nemen. De meeste aanwezigen geloofden hun ogen niet toen Brighton bewoog en waren met stomheid geslagen. Zijn baas, Lot Gaka, kwam in actie. Hij haalde dekens weg en belde een ambulance.

In het Gweru Provincial Hospital lag de doodgewaande man twee dagen op de afdeling intensive care voor hij naar huis mocht. “Ik kan me niet herinneren wat er gebeurd is, alleen dat ik aan de beademing lag in het ziekenhuis”, meldt Zanthe volgens NewZimbabwe.com. ” De rest is geschiedenis. Ik kan alleen bevestigen dat mensen naar mijn huis kwamen om te rouwen en dat ik een nieuwe kans heb gekregen. Ik voel me oké nu.”

 

Lees ook:Foutje…. verkeerde overledene afgeleverd
Lees ook:Zij is niet dood, zij leeft!!
Lees ook:Politie ‘redt’ overleden oma uit brandend huis
Lees ook:J.R. Ewing (Larry Hagman) overleden
Lees ook:Uitvaartwensen in een paar klikken vastleggen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>