10-jarig kleinkind is de “BOB”

Je 10-jarige kleinkind achter het stuur zetten omdat je te diep in het glaasje hebt gekeken en je vervolgens naar huis laten rijden door het kereltje is toch werkelijk te zot voor woorden!!! Deze vrouw moeten ze niet alleen haar rijbewijs afnemen, maar ook haar kleinzoon!! Maar goed, het is gebeurd in Amerika en daar zullen ze haar wel flink straffen, dus laat ik me er maar niet mee bemoeien…..

 
De vrouw, de 54-jarige Brenda Byrd en haar vriendin Sheila Joiner hadden te veel gedronken en besloten daarom niet zelf naar huis te rijden.

 Ze kwamen op het idee om het  van Byrd de auto te laten besturen. Andere weggebruikers zagen de auto langzaam en slingerend over de weg rijden en belden de politie.

”Nadat ze met de agenten hadden gepraat, gaven de vrouwen allebei toe dat ze het kind instructies hadden gegeven om te rijden, omdat ze zelf nogal onder invloed waren”, aldus politiewoordvoerder Brian McGregor.
De twee vrouwen zijn aangeklaagd voor het bijdragen aan crimineel gedrag van een minderjarige en voor het feit dat ze iemand zonder rijbewijs hebben laten rijden.

 

 

Lees ook:Oma haalt na 960 pogingen haar rijbewijs
Lees ook:Vrouw (56) rijdt 30 jaar zonder rijbewijs
Lees ook:Bejaarde vrouw verjaagt inbrekers met …rollator
Lees ook:Auto als modeaccessoire
Lees ook:Dubbel zo hard als toegestaan, maar rijbewijs niet kwijt…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>