Vrouw heeft nagels van 42 centimeter lang (filmpje)

Kijk even naar dit filmpje, je gelooft het niet! Deze vrouw heeft nagels van 42 centimeter lang, die ze verzorgt als waren het haar kinderen. Ik krijg van een klein wit randje al hoog kippenvel!!

 

De 57-jarige vrouw en moeder van vier kinderen uit New Jersey is niet van plan haar nagels nog te knippen. “Zolang ik ermee kan blijven functioneren, laat ik ze groeien”. Hoe kwam het zo ver en hoe ongemakkelijk is dat niet?
Als kind was ze een fervente nagelbijter. “Tot ik op een dag een vrouw ontmoette die nagels had van wel 30 centimeter. Ze waren heel kleurrijk, ik vond ze prachtig. Sinds die dag heb ik nooit meer op mijn nagels gebeten”. Al 44 jaar laat LaRue haar nagels groeien.

”Mannen zijn dol op mijn lange nagels. Ze vinden het sexy, bijzonder, mooi….Ik geniet van die aandacht, ja. Vaak stellen mensen me gekke vragen. Hoe ik het klaarspeel om naar het toilet te gaan. Gewoon, net zoals iedereen het doet. Die nagels vergen natuurlijk soms wat aanpassing. Zo heb ik het moeilijk om mijn schoenen aan te trekken”.

Een gebroken nagel zou voor LaRue een drama betekenen. “Ze maken deel uit van wie ik ben. Mocht er één breken, ik zou niet compleet meer zijn”.

 

 

Lees ook:‘s werelds langste nagels zijn afgebroken!
Lees ook:Naakt op de wc….. en dat 2,5 jaar lang!
Lees ook:Vrouw breit jas voor echtgenoot…van haar eigen haar!
Lees ook:Vrouw zit een week lang op toilet te wachten op hulp
Lees ook:Boeren uit “Boer zoekt vrouw” op citytrip

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>