Man stikt tijdens wedstrijd eieren slikken

Gepekelde eieren worden vaak als snack verkocht in traditionele Engelse pubs. En in zo’n pub was een wedstrijd: gepekelde eieren slikken. Een Britse man nam daaraan deel. De 55-jarige Gary Sims, vader van twee kinderen, had in zijn stamkroeg drie eieren in zijn mond genomen.

 

 

Aan de bar bestelde Gary zes eieren, maar toen hij er drie in zijn mond had, begon hij te stikken. Zijn vrienden probeerden hem nog te helpen met het Heimlich manoeuvre, maar beseften al gauw dat ze de hulpdiensten moesten bellen. De man kreeg een hartaanval en overleed tijdens zijn overbrenging naar het ziekenhuis.

Cafébazin Samantha Hall: “Hij was hier met zijn vrienden. Het was druk in de pub, dus niemand zag er kwaad in dat hij zes eieren bestelde. Iedereen is hier dol op onze gepekelde eieren, we verkopen ze zoals je in andere pubs een zakje chips kan kopen”.

” Gary was beslist niet dronken, het was een droevig ongeluk. Het ging ook allemaal heel snel. Voordat iemand wist wat er gaande was, stortte hij neer”.

Lees ook:Eieren in de koelkast? Helemaal niet nodig!
Lees ook:Zo… en nu even rustig aan met de eieren!
Lees ook:Het beste ziekenhuis van Nederland
Lees ook:Ome Jan creëert verkoopplaats voor vrienden
Lees ook:Lekker, zo vlak voor Pasen: eieren zijn schaars en duur

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>