Koop je designerkleding voortaan gewoon bij…de Lidl!

indexHoe hysterisch! Vanaf deze week kunnen klanten van Lidl er ook terecht voor designerkleding. Designer Custa Dalmau is speciaal voor de discounter achter de ontwerptafel gekropen en komt met een damescollectie die in de Spaanse winkels van de keten zal worden verkocht, zo meldt De Telegraaf.Je moet er dus wel voor naar Spanje, maar wie weet is er een trend gezet en koop je je Gucci-tas gewoon bij de Lidl over een tijdje… Zou geweldig zijn, niet? 

De Lidl-designcollectie bestaat onder andere uit spijkerbroeken en jurken en hangt bij Lidl in de rekken voor prijzen tussen de 12 en 18 euro. Beide partijen verwachten een flinke run op de driehonderdduizend items. Het vermoeden is dat de collectie binnen vier dagen is uitverkocht. “Supermarkten kunnen een nieuw kanaal zijn voor de verkoop van mode”, zegt Dalmau, die eerder een aanbod voor samenwerking met Target afsloeg. “Deze tweede kans willen we niet laten lopen.” Ook de Belgische supermarktketen Colruyt waagt zich op de kledingmarkt. Het bedrijf neemt tegen eind van het jaar een belang van 50 procent in de Belgische kledingketen ZEB.

Wat gaat het bij ons worden? Iemand een leuk idee? Chanel bij AH?

Lees ook:Nieuwe broek? Ja, van de Lidl!
Lees ook:Sheila de Vries ontwerpt voor Witteveen Mode
Lees ook:Spar, Lidl en Aldi juist de duurste supermarkten!
Lees ook:Jean Paul Gaultier wil collectie voor rijkere oude vrouw ontwerpen
Lees ook:André Rieu Kerstconcert 2009

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>