Speciaal gedeelte voor Feyenoordsupporters op Rotterdamse begraafplaats

Schermafbeelding 2014-07-01 om 22.07.04Goed, momenteel is het vooral Oranje dat de klok slaat op voetbalgebied, maar over iets meer dan een maand begint ook gewoon de Eredivisie weer. En dus komen ook de Nederlandse clubs weer met nieuwe dingen voor het komende seizoen. BIjvoorbeeld Feyenoord. Begraven worden met alleen maar Feyenoordsupporters in een eigen vak: vanaf volgende maand is dat mogelijk op de Rotterdamse Zuiderbegraafplaats. Dat maakte de gemeente Rotterdam vandaag bekend. Het speciale Feyenoordvak wordt bekleed met de grasmat uit de Kuip. Verder komt er ook een strooiveld in de vorm van het stadion en een Feyenoordmonument. Komende zaterdag wordt het huidige gras in de Kuip door wethouder Joost Eerdmans en Feyenoord-directielid Mark Koevermans uit het stadion gestoken. Vervolgens gaat de mat naar de begraafplaats en wordt deze uitgerold op het speciale supportersvak.

‘Voor Feyenoordsupporters is de club naast familie en vrienden zo ongeveer het belangrijkste dat er is’, zegt Koevermans. ‘Wij werken daarom graag mee aan het initiatief en schenken een deel van de grasmat aan de gemeente.’ In augustus wordt het speciale vak officieel geopend en wordt het monument onthuld.

Lees ook:Seniorensite met alle gemeentelijke informatie
Lees ook:Primeur voor Almere: grootste indoorpretpark van Europa
Lees ook:Yab Yum wordt theater
Lees ook:Dierenpark Emmen gaat verhuizen
Lees ook:TV-strijd: Oranje of The Voice of Holland?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>