Koala gered door mond-op-mondbeademing

Schermafbeelding 2014-08-24 om 08.53.24Een mooi natuurbericht ‘from down under’… In de Australische stad Melbourne is namelijk donderdagnacht het leven een koala gered dankzij mond-op-mondbeademing. Het dier raakte gewond nadat het was aangereden door een auto. Volgens persbureau ABC kregen reddingswerkers kregen een oproep dat er een dier gewond was geraakt en troffen het dier aan in een boom. Het beestje was er waarschijnlijk gaan zitten om te schuilen.

Op het moment dat reddingswerkers het dier wilde pakken raakte het bewusteloos en viel het tien meter naar beneden. Gelukkig werd het dier opgevangen met een laken. Om de koala weer bij bewustzijn te krijgen heeft een van de reddingswerkers het dier mond-op-mondbeademing gegeven. De koala heeft de nacht overleefd en is aan het bijkomen bij een dierenopvang in de Australische stad, schrijft ABC.

Toch ook wel eens fijn om zo’n bericht te lezen, naast alle ellende uit Irak, Gaza, Oekraïne en de rest van de wereld…

Lees ook:Filmpje: Hert overleeft aanrijding met bus
Lees ook:Vrouw zit een week lang op toilet te wachten op hulp
Lees ook:Vetrollen redden hond
Lees ook:Oma en kleinzoon levend gevonden onder puin in Japan
Lees ook:Een bejaarde man aangevreten door muizen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>