Kanaries 76-jarige man gestolen…

Schermafbeelding 2014-09-30 om 11.32.41Wat een zieke geesten heb je toch! Ik lees zojuist in De Telegraaf dat de 25 kanaries van de 76-jarige Toine Snelders uit Westendorp zijn gestolen. De beestjes hebben in euro’s geen enkele waarde, maar het emotionele verlies voor de bejaarde eigenaar is groot. Bah, wat ben je dan gemeen! De dief drong ’s nachts de tuin van de man binnen en haalde alle kanaries uit een grote volière. Vogels worden regelmatig uit volières gestolen met het oog op wedstrijden, waarmee veel geld te verdienen is. Volgens Snelders zijn de gestolen vogels echter ‘doodgewone kanaries’ waar geen cent mee te verdienen valt.
“Ik fok er niet mee, maar geniet van hun mooie gefluit”, vertelt hij aan de Gelderlander. “Ik was aan ze gehecht, maar voor opkopers zijn mijn vogels niet interessant. Die zien meteen dat ze te oud zijn. Ik vraag me af wat de dief met ze van plan is.”

Lees ook:Door te gapen koelen je hersenen af
Lees ook:Oudere: ga leven van de overwaarde van je huis!
Lees ook:Goedkoper bellen? Kijk eens op de vergelijkingssite Bellen.com
Lees ook:Binnenkort weer de nationale tuinvogeltelling!
Lees ook:Berouw komt 66 jaar na de zonde

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>