KLM en NS geven passagiers gratis treinkaartje voor terugreis

Vanaf zondag krijg je een gratis treinkaartje voor de terugreis naar huis als je vliegt met KLM. Voordelig vliegen en gratis met de trein naar huis is een gezamenlijke campagne-actie van KLM en de NS en duurt van 5 april tot en met 30 juni.

Bij alle tickets van KLM die worden verkocht in de nu lopende campagne ‘De Wereld dichterbij’ krijgt de passagier voor de terugreis naar huis een gratis treinkaartje NS tweede klasse. Dit gratis kaartje wordt uitgegeven bij de NS informatiebalie op Schiphol Plaza. De uitgifte is zowel mogelijk op de dag van aankomst als op de dag van vertrek.

Een ander onderdeel van de samenwerking tussen beide bedrijven is de gezamenlijke distributie van de NS Business Card, die korting biedt op de aanschaf van treinkaartjes op rekening voor bedrijven. Tienduizend zakelijke klanten van KLM krijgen de kortingskaart.

Verder gaan ze medio april een gecombineerd vlieg-treinticket introduceren, waarbij de treinreis en de vlucht in een keer geboekt kunnen worden. Daarmee lopen de bedrijven vooruit op de komst van de hogesnelheidslijn die een snelle treinverbinding tussen Schiphol en Brussel mogelijk maakt.

Lees ook:NS verwent vaste klanten
Lees ook:Kruidvat heeft weer zeer goedkope treinkaartjes te koop: rennen!
Lees ook:Sinterklaas opent ijsbaan
Lees ook:EasyJet strooit met gratis tickets
Lees ook:Voordeling in de trein met Blokker

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>