De vakantieboodschappen van Nederlanders

Wat zijn wij Nederlanders toch vreselijk lastig als we op vakantie naar het buitenland gaan. Van alles nemen we mee achter in onze kofferbak van pindakaas tot zakken aardappels. Twee op de drie Nederlanders neemt etenswaren en/of drank mee naar hun vakantiebestemming. 64% geeft aan eigen koffie mee te nemen. Vooral bij vakantiegangers ouder dan 40 jaar (77%).
Naast koffie nemen de meeste Nederlanders snoep, broodbeleg, pakjes drinken en niet te vergeten de gedroogde kruiden(molen) met peper, zout, paprika- en knoflookpoeder mee op vakantie.

Waarom nemen Nederlanders zoveel mee? Zijn we zo bang voor het onbekende? Of hebben we zoveel vertrouwen in ons eigen typisch Nederlandse product? Als het is als overbrugging van de reis en de 1ste avond kan ik me er nog iets bij voorstellen, maar anders: laat je verrassen!

Wat een boer niet kent dat eet hij niet,,,,,,,,,,,

Lees ook:Ovenschotel van rode poon met paprika
Lees ook:Kabeljauw uit de oven met cherrytomaat en aardappeltjes (recept)
Lees ook:Tarbotfilet met gele paprika en kappertjes (recept)
Lees ook:Zomerse ovenschotel (recept)
Lees ook:Paprika´s zijn een zeer rijke bron van vitaminen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>