Op vakantie met een verpleegkundige

Al meer dan 40 jaar organiseert Senior Vakantie Plan uit Bussum reizen voor senioren. Daarbij garandeert de organisatie op iedere reis begeleiding door reisleiding met een verpleegkundige achtergrond. “Dat is voor onze deelnemers van groot belang”, zegt Karin Kemp, directeur van Senior Vakantie Plan. “Het geeft onze reizigers een grote mate van veiligheid. En dat is natuurlijk heel bijzonder. Wij onderscheiden ons hiermee van ander organisaties”, vervolgt Kemp. “Dit jaar zijn we er zelfs in geslaagd om ons aanbod nog uitgebreider en gevarieerder te maken. Vanaf diverse opstapplaatsen worden onze gasten met de bus opgehaald en tijdens de reis wordt een afwisselend programma aangeboden.”Kemp geeft aan dat het unieke karakter van de reizen, naast de aanwezigheid van een verpleegkundige, met name ook zit in de kleinere reisgezelschappen, het grote aanbod van kamers voor alleengebruik, het rustige tempo en de grote mate van vrijheid. Dat is voor veel deelnemers dé reden om voor Senior Vakantie Plan te kiezen.

Senior Vakantie Plan hanteert een 5-tal categorieën. Categorie 5 is voor de vitale reiziger, categorie 1 is geschikt voor minder mobiele gasten. Zowel de Nederlandse als buitenlandse reizen zijn gebundeld  in een handzame gids. Senior Vakantie Plan behoort tot the Institute of Travel. Naast Senior Vakantie Plan behoren ook Voyage & Culture, Marco Polo Reizen, Academische Reizen, Jan Hofstra Reizen, Instituut voor Internationale Excursies, Hermitage Reizen, Girassol Vakanties en Mundicolor tot deze overkoepelende organisatie van specialisten.

Voor meer informatie zie www.seniorvakantieplan.nl

Door Maurice Hengeveld

Lees ook:Specialist biedt oudere reiziger ‘onbekommerde vakantie’
Lees ook:Seniorenreizen van deur tot deur
Lees ook:D-reizen veilt vakanties
Lees ook:Liever naar WK dan op vakantie
Lees ook:Senioren zijn massaal online tijdens vakantie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>