Nu tegen een ‘zacht weer’-prijs eerste klas ‘treinen’ naar Parijs

Met alle feestdagen en evenementen, zoals Roland Garros, in het vooruitzicht maakt Thalys een weekendje Parijs of Brussel nu nog aantrekkelijker en comfortabeler. In de weekenden van 20 mei t/m 26 juni kunnen reizigers goedkoop eerste klas reizen (Comfort 1). Vanaf Amsterdam, Schiphol en Rotterdam naar Brussel kost dan slechts 40 euro (enkele reis). En voor 59 euro zitten reizigers in no time in Parijs.“Het zachte weer heeft ons gestimuleerd tot deze zachte prijzen. Want wat is er nu gezelliger dan een heerlijk terrasje pikken in mooie steden als Brussel of Parijs onder het genot van een stralende lentezon? Een extra reden voor een bezoek aan Brussel kan het Couleur Café Festival of de nieuwe expositie van Jeff Wall in Bozar zijn. En in Parijs is de huidige expositie over Manet in het Musée d’Orsay ook zeer de moeite waard.”, aldus Patricia Baars van Thalys International.

“Ook de reis er naar toe is al een comfortabele en culinaire belevenis. Onder het thema Méditerralys kunnen reizigers op hun eigen zitplaats genieten van een evenwichtige, uit lokale en biologische producten vervaardigde, maaltijd met een mediterraan tintje. Daarnaast betekent reizen in Comfort 1, gebruikmaken van WiFi en verschillende kranten en tijdschriften. Alle ingrediënten zijn dus aanwezig voor een heerlijk weekendje weg. Wees er snel bij, want het aantal kaartjes is beperkt. Maar iedereen is natuurlijk van harte welkom”,  zegt Baars.

De goedkopere Comfort-1-kaartjes zijn te koop van 4 tot en met 13 mei en verkrijgbaar bij via www.thalys.com of www.nshispeed.nl.

Lees ook:Tijdelijk 50 procent korting op Thalys
Lees ook:Thalys aantrekkelijker voor 60+
Lees ook:Geen Thalys treinen vandaag
Lees ook:Seniorenreizen van deur tot deur
Lees ook:Onlineverkoop 400.000 vluchten Brussels Airlines voor 49,99 euro

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>