Bezoek de meest complete camperbeurs: CamperExpo

De grootste camper voorjaarsbeurs opent wederom haar deuren in Houten. Voor alle bezitters van een camper of voor hen die de aanschaf of het huren ervan overwegen is er van 20 tot en met 22 maart 2015 CamperExpo in Houten. Tientallen exposanten laten  drie dagen lang de nieuwste ontwikkelingen zien. CamperExpo is de meest complete Camperbeurs en is elke dag geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Ruim 100 exposanten en 15.000 bezoekers treffen elkaar rond 4 thema’s: Campers, Accessoires, Bestemmingen en E-Bikes.

 

 

CamperExpo biedt schitterende campers van vele merken, nieuw én jong gebruikt. Daarnaast handige accessoires, camperbouw, interessante camperbladen en de allernieuwste snufjes en toepassingen voor de camper. En natuurlijk informatie over de mooiste camperplaatsen en bestemmingen in Nederland, Europa en verder! Voor vakantie of weekend weg!

Tijdens CamperExpo bestaat voor bezoekers de mogelijkheid om te overnachten met de camper op het terrein van Expo Houten. Dit treffen wordt door de beursorganisatie geïnitieerd zodat iedereen met een camper gebruik kan maken van deze overnachtingsmogelijkheid.

 

Lees ook:CamperExpo Voorjaar 2016 in Houten
Lees ook:Caravana: de grootste kampeerbeurs van Nederland
Lees ook:36% meer campers: vooral gekocht door welvarende ouderen
Lees ook:Wordt eigenaar van een Volkswagen T1 Camper Van
Lees ook:Kampeerders rijden bijna helft meer kilometers dan gemiddelde Nederlander

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>