Mart Smeets is weer gastheer Avondetappe (Tour de France)

Schermafbeelding 2014-06-18 om 12.20.11Wielerliefhebbers weten alvast weer waar ze aan toe zijn deze zomer: Mart Smeets (67) keert ook deze zomer terug als gastheer van De Avondetappe, de populaire talkshow rond en over de Tour de France. Vanaf 5 juli ontvangt Smeets drie weken lang gasten uit de wielerwereld op een locatie nabij de finishplaats van de etappe. Elke dag wordt er aan tafel nagepraat over de ontwikkelingen in de Tour en blikt nieuwslezer Herman van der Zandt vooruit naar de dag van morgen. Vaste gasten zijn AD-journalisten Thijs Zonneveld en Edwin Winkels. Ook Volkskrant-columnist Bert Wagendorp schuift een week lang aan bij Smeets, die niet langer in vaste dienst is bij de NOS, maar die als freelancer aan losse projecten werkt.

Lees ook:Laatste klus voor Mart Smeets
Lees ook:Verhaal halen – the best of Mart Smeets
Lees ook:Mart Smeets wil nog lang niet met pensioen
Lees ook:Zomertijd aankomend weekend!
Lees ook:Michelin-ster-kok Sergio Herman kookt voor KLM

1 Reacties // Reageer

One thought on “Mart Smeets is weer gastheer Avondetappe (Tour de France)

  1. ed

    zoals vanavond weer een zeer slechte blik op de etappe van de dag. Gooi die oude mensen eruit, en zorg eens dat er wat minder dom gezwetst wordt. Die Smeets is een arrogante kerel die te saai is. hoe wil je nu de nieuwe generatie prikkelen voor de Tour. Die Smeets moet met pensioen.
    Nrem een voorbeeld aan eurosport en gooi meer actie en echte beelden erbij, of beelden van wielrenners na de etappe e.d. Het moet nu echt om de wielrenners gaan en niet om het ego van Smeets. Bovendien zijn er te vaak van die oude mannetjes in de beschouwing.
    zoals die Smeets er vanavond bij zat, zo zou je hem ook bij de kinderballenbak van Mc. donalds kunnen zetten..wat een negatieve saaie en verkeerde uitstraling heeft deze oude man

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>