Yoga zonder les

Miljoenen mensen maken tijd in hun drukke schema om naar yogalessen te gaan, waar ze houdingen en ademtechnieken leren die hen energiek doen voelen, en meer in balans.

Duizenden andere mensen hebben echter nauwelijks tijd over naast werk, studie of gezin op kunnen door beperkingen gewoon de deur niet uit. Emma Silverman leert in Yoga zonder les hoe je kunt profiteren van het plezier en de gezondheidsvoordelen die yoga biedt, ook als je niet naar een reguliere yogaklas gaat.

 

 

Yoga zonder les biedt korte stap-voor-stapseries met oefeningen en ademhalingstechnieken die lezers kunnen beoefenen als ze in een vliegtuig zitten, bij de bushalte staan, of wachten tot het water kookt. Ook zijn er series die helpen bij dagelijkse klachten zoals lage rugpijn, gespannen schouders, vermoeidheid en zelfs liefdesverdriet. Sporters vinden er oefeningen in die helpen om hun spieren te ontspannen na een training.

Lees ook:Minder kwalen na overleven borstkanker dankzij yoga
Lees ook:Busje komt zo…. (maar niet heus)
Lees ook:Nieuwe yogaschool wil yoga dichter bij mensen brengen
Lees ook:Vierkante ogen? Doe aan oog-yoga
Lees ook:In balans tijdens de overgang met “Midlife Yoga”

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>