Eindeloos genieten van de Keukenhof met de “lentepas”

Om optimaal te kunnen genieten van al het moois dat De Keukenhof te bieden heeft komt er een speciale ‘lentepas’. De pas is geldig gedurende de gehele openstelling van 19 maart tot en met 21 mei 2009 en geeft toegang tot alle onderdelen van het bloemenpark van 32 ha. Met deze pas kun je vaker dan één keer naar de nationale bloemententoonstelling in Lisse.

Er is op de Keukenhof ontzettend veel te bewonderen: de inspiratietuinen, rondleidingen en fotografie workshops, de USA thema route, de Flower Power hoedententoonstelling en het werk van kunstenaar Ton Schulten uit Ootmarsum zijn de moeite waard om meerdere keren te zien.

De wekelijks wisselende bloemenshows in de paviljoens zijn boeiend. Het Bloemenbos en de Lenteweide zijn verrassend en inspirerend; ze zorgen bovendien voor veel ideeën, trends en toepassingen voor in de eigen tuin. “De echte liefhebber komt daar zeker vaker naar kijken”.

De pas is bovendien geldig tijdens alle speciale evenementen zoals de Vroege Vogelochtend en de Easter Parade op Tweede Paasdag, het Zomerbollenweekend van 17 t/m 19 april, de roofvogeldemonstratie (21 en 22 maart, 4 en 5 april, 21 mei) en het bloemenmozaïek van het Vrijheidsbeeld.

Wie de Lentepas 2009 wil aanvragen kan daarvoor gebruik maken van een speciaal formulier op de website, dat vervolgens ingevuld, voorzien van handtekening voor automatische machtiging en een recente pasfoto per post moet worden terug gestuurd.

De pas kan ook tegen contante betaling worden gekocht aan de kassa bij de Kasteelingang aan de Stationsweg 166a, op 11, 12, 13 16 en 17 maart van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Een Lentepas 2009 is er vanaf € 32,50. Voor een doorlopende parkeerkaart wordt een toeslag berekend. De individuele toegangsprijzen zijn voor volwassenen € 13,50 voor 65-plussers € 13,00 en voor kinderen (4 – 11 jaar) € 6,50-. Parkeren kost € 6,-.

Lees ook:Voordelig op reis met Blokker
Lees ook:Keukenhof 2015 geopend door Willem van Gogh
Lees ook:Bloembollenmarkt op Keukenhof 2011
Lees ook:De Keukenhof is geopend!
Lees ook:De Keukenhof, het mooiste lentepark ter wereld

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>