Paasbrunch voor de dieren in “Dierenrijk”

In Dierenrijk (Baroniehei, Nuenen), dat dit jaar vijf jaar bestaat, wordt Pasen dit jaar op een bijzondere manier gevierd. Samen met je kleinkinderen kun je van vrijdag 10 tot en met maandag 13 april meedoen aan een speciale paasspeurtocht. Spelenderwijs komen ze langs alle dieren in het park, immers, de (verstopte) eieren moeten gevonden worden. Wie de meeste eieren vindt, wint een prijs. Maar ook voor de wilde zwijnen, bruine beren, berberapen en ijsberen is het feest…..

Eerste en Tweede Paasdag zullen zij worden getrakteerd worden op een speciale paasbrunch op basis van, hoe kan het ook anders, eieren. Het verorberen van deze paasbrunch levert leuke plaatjes op, waarna bezoekers aan kunnen schuiven in restaurant de Brabantse Hoeve voor heerlijke (paas)lekkernijen.

Ook bij slecht weer vervelen de kinderen zich niet! In één van de grote stallen is een leuke binnenspeeltuin waar ze kunnen klimmen, glijden en klauteren op de leukste speeltoestellen uit het echte boerenleven.

Lees ook:Met dit recept maak je de lekkerste paascake
Lees ook:Een wereldse kerstbeleving in de Orchideeën Hoeve
Lees ook:TIPS: Wat gaat u doen op tweede paasdag?
Lees ook:Eieren van hobbyboeren bevatten teveel van het kankerverwekkende dioxine
Lees ook:Lekker, zo vlak voor Pasen: eieren zijn schaars en duur

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>