Kaarten DeLaMar Theater niet aan te slepen

We willen ALLEMAAL naar het DeLaMar Theater! Dat blijkt, want een week na de opening door Koningin Beatrix zijn er reeds 110.000 kaarten verkocht voor alle voorstellingen in het DeLaMar Theater. En dat is op z’n zachtst gezegd ‘een flink aantal’. Nou ja, weet je meteen wat je moet doen om te knallen met je nieuwe bedrijfspandje… Nodig de queen uit op het openingsbal!De opening van het theater heeft tot een hausse in de kaartverkoop geleid, in korte tijd zijn er 30.000 kaarten verkocht. Voor La Cage aux Folles, de musical met Jon van Eerd en voor het toneelstuk Ontrouw met Linda van Dyck in de hoofdrol, werden de meeste kaarten gekocht. Naast de twee openingsvoorstellingen zijn de meest populaire voorstellingen bij het publiek Huub Stapels solo Mannen komen van Mars, Vrouwen van Venus, Jurk! met Jeroen van Koningsbrugge, de nieuwe conference van Freek de Jonge, het toneelstuk Karakter, Simone’s Songbook, de familiemusical Otje en de toneelstukken Lente en Doek!.
Het nieuwe theater nabij het Leidseplein in hartje Amsterdam is gebouwd op de plek van het voormalige Nieuwe de la Mar Theater. Het DeLaMar Theater biedt een breed publiek een gevarieerd programma van toneel, cabaret, musical, familietheater en diverse internationale voorstellingen. In totaal staan er dit theaterseizoen 543 voorstellingen van meer dan 50 verschillende producenten.

Bron: De Telegraaf

Lees ook:Herdenkingsdienst Johnny Kraaykamp sr. live op TV
Lees ook:Stormloop op musical Sound of Music in de Efteling
Lees ook:“Vincent en Theo” in het DeLaMar Theater… met korting!
Lees ook:Extra shows André van Duin
Lees ook:Koningin opent het DeLaMar Theater in Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>