De eerste Restaurant Week in 2011 is van 14 t/m 20 maart Dit culinaire evenement, dat tweemaal per jaar georganiseerd wordt, biedt geinteresseerden de kans voor 27.50 euro te dineren (en voor 22.50 euro te lunchen) in één van de deelnemende restaurants Kies je voor een Michelster-restaurants dan kan een supplement van toepassing zijn van €10,- per Michelin-ster.
In Nederland vindt de Restaurant Week voor de achtste keer plaats en in België voor de zevende maal. Luxemburg doet dit jaar voor het eerst mee. In totaal nemen zo’n 1.750 restaurants deel aan het culinaire evenement en kunnen ongeveer 300.000 mensen een hapje eten.
Geniet van de culinaire hoogstandjes voor een lage prijs. Reserveren kan alleen online via www.restaurantweek.nl
Lees ook:De restaurantweek: eet, drink en geniet
Lees ook:Nieuwe Restaurant Week is van 5 t/m 11 maart
Lees ook:De Restaurant Week van 1 t/m 10 maart
Lees ook:Restaurant Week van augustus naar eind september
Lees ook:3-gangen menu bij toprestaurants voor 25 euro
Hoe komt het dat ik niet kan recerveren voor een restaurant in België,ik krijg allen de rest. van Nederland te zien.
Ondangs ik http://www.restaurantweek.be klik.
Groetjes,
ben jij assys guy afkomstig uit Ternat? immobilien en vroeger voorzetramen? indien ja, stuur mij eens een mailtje.
[email protected]
ja dat klopt. het is diene kleine dikke uit Ternat.
beste
dat klopt aangezien U bij onze leden niet echt meer welkom bent. Daarom beter bij de Noorderburen proberen.
met gastronomische groet