Nationale Oldtimerdag, topstukken uit de autogeschiedenis naar Lelystad

Net drie heerlijke dagen achter de rug, wat hebben we allemaal kunnen genieten van het zonnetje en fijne uitstapjes. Feest toch de warme zon te voelen in je nek?!

Een uitstapje waarbij we de zon ook goed kunnen gebruiken is Nationale Oldtimerdag.  Circa 400 historische automobielen zijn dan te zien aan het Markermeer bij Lelystad.De Nationale Oldtimerdag op zondag 17 juni in de Flevolandse hoofdstad Lelystad presenteert in haar 28e editie een grote variatie in veteran, vintage en classic cars. Topstukken (kostbaar en uniek) zijn ingeschreven in een indrukwekkende deelnemerslijst waarop 400 automobielen staan genoteerd. Topstukken uit de autogeschiedenis geven acte de présence in wat in de loop van de jaren is uitgegroeid tot een reünie van pure oldtimerkwaliteit. Een dag waar de echte autoliefhebbers een kijkje moeten nemen (gratis entree).

Lees ook:Bezoek de Nationale Oldtimerdag in Lelystad
Lees ook:Nationale Sloepenshow 2013 Bataviahaven
Lees ook:De film ‘De nieuwe wildernis’ is nu al een hit
Lees ook:Persol opvouwbare zonneleesbril
Lees ook:Landelijke opening Nationale Archeologiedagen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>