Kerstcircus Carré met korting

Koninklijk Theater Carré viert dit jaar haar 125-jarig bestaan met het meest bekroonde programma ooit van het Wereldkerstcircus! Nergens is circus mooier dan in Carré, het theater waar op 3 december 1887 Oscar Carré zijn eerste circusvoorstelling gaf.

 

 


Het 28e Wereldkerstcircus Carré, dat van 20 december t/m 6 januari te zien zal zijn heeft wellicht het meest bekroonde programma ooit met maar liefst 4 Gouden Clown winnaars van het Internationaal Circus Festival van Monte Carlo: de clown der clowns David Larible, Florian en Edith Richter met hun paarden, de Hongaarse Post, de Vliegende Pagodemeisjes van het Groot Chinees Staatscircus en de nieuwe Grote Vliegende Trapeze van het Nationale circus van Pyongyang. Bekroonde acts uit heel de wereld, zoals de cubanen Leosvel & Diosmani met hun mastenact, de zeeleeuwen van Düss, het springplanknummer van de Kovgar groep uit Moskou, parterre acrobatiek van Duo You & Me uit Oekraïne en het Zuidafrikaanse slangemeisje Lunga maken het programma compleet. Piste vrij voor het Wereldkerstcircus Carré!!

Deze aanbieding geldt voor geselecteerde voorstelling en uitsluitend voor de toneelloge, je zit op het toneel!

Lees ook:Karin Bloemen eert beroemde vrouwen muzikaal in Carré
Lees ook:Les Misérables stopt…….bijna!
Lees ook:LET OP: Musicals opnieuw vervroegd voor Oranje
Lees ook:Golden Oldies gaan spetteren!
Lees ook:Suske en Wiske De Musical De Circusbaron

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>