Senioren-Expo Veldhoven van 15 tot en met 20 januari

Al plannen voor volgende week? Ik heb een tip! Want van dinsdag 15 tot en met zondag 20 januari vindt in het NH Koningshof te Veldhoven de Senioren Expo plaats.  De Senioren-Expo is een complete huishoudbeurs met meer dan 100 stands en veel demonstraties. Het beursgedeelte heeft thema’s als sfeervol wonen en leven, reizen, gezondheid en beweging en hobby en creativiteit. Het speciale KBO-Plein is ook weer aanwezig. Hier kunnen bezoekers van de beurs, zowel leden als niet leden, terecht met vragen en opmerkingen over wat hen bezig houdt. Ik zeg: kopen die kaarten! De Senioren-Expo is naast het informatieve gedeelte vooral een gezellig dagje uit. Een professionele modeshow, optredens van Brabantse artiesten, koren en orkesten vormen de rode draad van de beurs. Uniek is het Dans-festvial. Meer dan 800 enthousiaste dansers demonstreren hier dat dansen niet alleen gezond is maar ook een sociale beleving is waaraan je veel plezier kunt beleven.
Open: 10.00 tot 17.00 uur. De entree bedraagt € 10, leden van de ouderenbonden ontvangen € 4,- korting op vertoon van hun lidmaatschapskaart.
Adres: Locht 117, Veldhoven.
Info: www.seniorenexpo.nl of bel 0165 – 39 30 01

Lees ook:Senioren Expo…. voor de zo ontzettend actieve 50-plusser!
Lees ook:Beurs voor 50-plussers: de Senioren Expo
Lees ook:De SENIOREN EXPO is een dagje uit
Lees ook:De Senioren Expo; alles onder één dak voor de 50-plussers
Lees ook:Ga los op de 50PlusBeurs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>