De Orchideeën Hoeve… een wereld vol kleurrijke orchideeën

Echt de moeite waard, een bezoekje aan de grootste tropische tuinen van Europa. Reis van werelddeel naar werelddeel in de Orchideeën Hoeve. Ontdek een wereld vol natuurlijke kleuren en geuren uit Midden-Amerika, Australië en Azië. Geheel overdekt, rolstoeltoegankelijk en kindvriendelijk.

 

 

 

Duizenden soorten wilde en zeldzame orchideeën, tropische vogels, kleurrijke Lori’s, reptielen en koikarpers zijn op natuurlijke wijze samengebracht in de Maleisische, Orchideeën- en Lorituin. In de Vlinder Vallei, Europa’s grootste vlindertuin, vliegen meer dan tweeduizend vlinders. Ontdek in de Lorituin een wereld met meer dan tachtig kleurrijke Lori’s van de Blauwe Bergen en voer de papegaaitjes zelf met een voederbakje nectar. De Lori zal voorzichtig op je arm landen en zich tegoed doen aan de heerlijke nectar. Voor alle leeftijden een unieke ervaring!

Bestel via www.plusticket.nl en je krijgt nog 20% korting ook!

Lees ook:Een wereldse kerstbeleving in de Orchideeën Hoeve
Lees ook:De Orchideeën Hoeve: een compleet en verrassend dagje uit!
Lees ook:Route van de Orchidee in Amsterdamse 9 Straatjes
Lees ook:Pilsje? Wijntje? Europeanen drinken meeste alcohol
Lees ook:Zin in een reisje op het grootste cruiseschip ter wereld?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>