Geniet van de Franse Restaurant Week

Voor de fijnproevers…….van 1 tot en met 14 juli serveren Franse toprestaurants een culinair 3-gangen diner inclusief aperitief voor maar € 30,-. Je kunt tijdens dit evenement genieten van het beste wat de Franse keuken te bieden heeft.

 

Bijna 40% van de Nederlandse vakantiegangers associeert Frankrijk met lekker eten en drinken. Het Frans Bureau voor Toerisme is dan ook met recht trots op de eerste Franse Restaurant Week die Diningcity, een toonaangevende online restaurantgids, deze zomer organiseert.

Voor de Franse Restaurant Week heeft DiningCity in samenwerking met het tijdschrift Leven in Frankrijk en Het Frans Bureau voor Toerisme de 100 fijnste Franse restaurants in Nederland geselecteerd. Enkele restaurants die nu al op de deelnemerslijst staan zijn: Antoine in Amsterdam, Jean Marie in Gouda en Bistro Napoleon in Warmond. Voor een complete lijst van alle deelnemende restaurants kijk op www.franserestaurantweek.nl

Reserveren kan vanaf woensdag 18 juni, 10.00 uur via www.franserestaurantweek.nl. Het Frans Bureau voor Toerisme lanceert een speciale actie voor haar geabonneerde nieuwsbrieflezers, waarbij men al kan reserveren vanaf 12 juni, 10.00 uur middels een unieke code die wordt toegestuurd.

Lees ook:Een nieuwe site over fietsen in Frankrijk
Lees ook:Restaurant Week van augustus naar eind september
Lees ook:Restaurantweek 2010: mis je tafeltje niet!
Lees ook:Genieten van culinaire hoogstandjes in de beste restaurants
Lees ook:Nieuwe Restaurant Week is van 5 t/m 11 maart

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>