Exclusieve fietsarrangementenvan hotel naar hotel

Een prachtige natuur, lieflijke dorpjes en boeiende steden. Nederland heeft de vakantieganger veel te bieden en al dat moois laat zich het beste ontdekken per fiets. Hampshire Hotels biedt als enige hotelgroep in Nederland prachtige, betaalbare fietsarrangementen. Voor de bagage wordt gezorgd, het enige dat jij  hoeft te doen is trappen en genieten. Bij aankomst is het heerlijk uitrusten in de diverse hotels van Hampshire.

Waarom kiezen voor één hotel als de mogelijkheid bestaat uit een heleboel verschillende te kiezen? Hampshire Hotels biedt een enorme keur aan hotels in Nederland, die wel allemaal gegarandeerd een hoogstaande service en een optimale gastvrijheid bieden. Kenmerkend aan de hotels van de groep is dat iedere hotel een eigen gezicht heeft, passend bij de omgeving. Dat maakt iedere slaapplaats een nieuwe ontdekking, vol prettige verrassingen. Denk aan een sauna, een zwembad of een prachtige tuin waar het na een pittige fietstocht heerlijk uitrusten is. De fietstochten zijn gemiddeld 35 kilometer lang en zijn te verlengen naar wens. Je zult rond borreltijd in het hotel neerstrijken. Vrijwel alle hotels zijn voorzien van een restaurant, zodat jij als fietsliefhebber na een vermoeiende dag niet meer de deur uit hoeft voor het diner.

Een weekend, een midweek of een volledige week, Hampshire Hotels biedt verschillende arrangementen voor fietsfanaten.  Je kunt kiezen voor een bepaalde regio of één van de populaire themaroutes boeken, zoals de Waterroute in Midden Nederland. Een adembenemende route langs plassen, kleurrijke heidevelden en weelderige bossen. Of bijvoorbeeld de Achterhoekse wijnroute? De Achterhoek biedt een afwisselend landschap waar kastelen en landhuizen oprijzen uit de prachtige natuur en waar verschillende wijnboeren hun wijnen van Nederlandse bodem laten proeven.  En zo zijn nog talloze routes te boeken langs de mooiste plekken en bezienswaardigheden van ons land.

Het fietsarrangement van Hampshire Hotels is op basis van logies in een tweepersoonskamer en een ontbijtbuffet. Van te voren kunnen ook goedgevulde lunchpakketten of een diner worden geboekt. De arrangementen zijn op basis van zelf mee te brengen fietsen. Over bagage hoeft je je geen zorgen te maken, die wordt van hotel naar hotel vervoerd. Hampshire Hotels rekent geen reserveringskosten en biedt een laagste prijsgarantie. Reserveren kan via www.kamernaarkamer.nl

Lees ook:De Klaverbladroutes combineren buiten zijn perfect met lekker eten en drinken
Lees ook:Logis introduceert Klaverbladroutes: culinaire fiets- en wandelroutes
Lees ook:Ervaar de kleurrijke herfst aan de Vecht
Lees ook:Win een Klaverblad-arrangement voor vier personen bij een Logis Hotel!
Lees ook:En dan vind je een diamant in je hotelbed…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>