Breda opnieuw middelpunt van kunst, antiek en design

Van zondag 5 tot en met zondag 12 april as. wordt in een speciaal daarvoor gebouwd paviljoen op het Chasséveld in Breda voor de tweede keer de kunst- en antiekbeurs ART BREDA gehouden. Met circa 90 deelnemers is de beurs nog groter dan de succesvolle editie van vorig jaar.

 

 

In de imposante maar sfeervolle hal (ruim 9000 m2) vindt de bezoeker een breed aanbod aan kunstobjecten. Aan ART BREDA wordt deelgenomen door met name Nederlandse, Belgische en Duitse kunst- en antiekhandelaren en galerieën voor hedendaagse kunst. Het publiek wordt getrakteerd op een uitgewogen mix van kunst en antiek uit alle culturen en perioden.

Belangrijke handelaren in oude schilderkunst, algemeen antiek, 20ste eeuws design, Chinese kunst, Art Deco en specialisten op het gebied van klokken, juwelen en prenten verheugen zich erop hun collecties in Breda aan het publiek te presenteren. Ook de sectie moderne en hedendaagse kunst is zorgvuldig geselecteerd en bevat deelnemers van uitstekend niveau en reputatie.

De deelnemers worden geselecteerd door commissies die garant staan voor professionaliteit en kwaliteit. Voorafgaande aan de opening van de beurs worden alle aangeboden objecten beoordeeld door deskundige keuringscommissies. Deze commissies garanderen de authenticiteit en kwaliteit van het aanbod aan kunstwerken en andere objecten tijdens de beurs. Hierdoor is de koper er van verzekerd dat het werk volkomen authentiek en van de hoogste kwaliteit is.

Lees ook:Breda opnieuw middelpunt van kunst, antiek en design
Lees ook:Kunst & Antiek Weekend Naarden
Lees ook:15 jaar Kunst & Antiek Weekend in Naarden-Vesting
Lees ook:Open Art Fair; nieuwe, groots opgezette kunstbeurs in de Jaarbeurs
Lees ook:Beleef de Kunstschouw 2016 in Zeeland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>