Voor de vijftigste verjaardag van Barbie maakte Fiat deze speciale 500

Kijk nou wat Barbie, ‘s werelds beroemdste blonde modepop, krijgt voor haar vijftigste verjaardag: een Fiat 500 in oogverblindend roze, met wit en roze alcantara binnenbekleding. Bij mij zat er een verlepte ouwe Sara voor de deur met een bosje bloemen in d’r hand. Voor de glitter en glamour zorgen kleine kristalletjes her en der in het interieur, maar ook aan de buitenkant bovenop de deurranden, de antenne en de wielnaven. Op de middenstijlen vormen ze subtiel het silhouet van de beroemde pop. De auto is het resultaat van een samenwerking tussen Fiat Centro Stile en Mattel.

Het geheel wordt gelardeerd met speciaal ontworpen vloermatten, Barbie-lipgloss in het handschoenkastje en een verlicht make-upspiegeltje. Bij de auto hoort ook een roze beschermhoes met de print van de originele Cinquecento en Barbie’s handtekening.

De nieuwste Fiat 500 show car maakt 9 maart om 18.30 uur zijn eerste publieke optreden wanneer hij door de straten van het ‘fashion district’ in Milaan rijdt. Barbie wordt natuurlijk gereden door haar eigen Ken. Eenmaal op plaats van bestemming aangekomen, kan Barbie paraderen over de roze loper die voor de ingang van het warenhuis ‘La Rinascente’ aan Piazza Duomo ligt.

Lees ook:’50 jaar Barbie’ op de Huishoudbeurs en 50plus geeft gratis kaarten weg
Lees ook:Rotterdamse Ahoy omgetoverd tot taartparadijs
Lees ook:Golf & Lifestyle De Beurs in Groningen
Lees ook:Tineke de Nooij terug bij haar oude liefde: radio
Lees ook:Vrouwen geven kapitalen uit aan make-up

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>