Karatebeelden van Elvis uitgebracht

Elvis Presley in de weer tijdens demonstraties van de vechtsport karate…..fans schijnen er opgewonden van te raken. Nou goed nieuws dan: er zijn beelden van! De Elvis Presley Enterprise stelt deze 32 jaar na zijn dood beschikbaar. Eind deze maand verschijnt er een dvd met deze niet eerder vrijgegeven beelden van Elvis.
,,Deze uitgave doet ieders ‘Elvishart’ sneller kloppen”, liet zondag Peter Haan van de Nederlandse fanclub weten.Ruim twintig jaar beoefende de zanger en acteur de Japanse vechtsport. Hij begon ermee in militaire dienst en bleek heel goed te zijn.

De beelden zijn in 1974 opgenomen. Een van zijn instructeurs, Wayne Carmon, geeft commentaar. De Elvis Presley Gladiator’s dvd ligt naar verwachting 25 augustus in de winkels.

Lees ook:Nieuwe amusementshow: “Waar is Elvis”
Lees ook:Elvis The Musical Show slechts zes keer in Nederland
Lees ook:Uitvinder Hawai-hemd overleden
Lees ook:Oeuvreprijs voor Paul de Leeuw
Lees ook:Gerard Cox ontvangt Radio 5 Oeuvreprijs

1 Reacties // Reageer

One thought on “Karatebeelden van Elvis uitgebracht

  1. JP

    De enige echte karate instructeur die Elvis echt had, was Ed Parker (ook EP).
    Elvis hield een 8e dan in American Kenpo, waarin Ed Parker grondlegger was. Elvis zijn bodyguards trainden allemaal Kenpo, zoals Sunny West, Dave Hebbler en David Stanley (tevens Stiefbroer van Elvis). Op zijn gitaar had Elvis de laatste jaren een Kenpo-crest als sticker geplakt zitten. De bewegingen op het podium waren overdreven Kenpo moves.

    Contacteer mij voor meer info op [email protected]

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>